Galambos Lajos Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy héttel a temetése után újra trombitaszó csendült fel Gesztesi Károly sírjánál. Galambos Lajos játszott újra az elhunyt színművész emlékére, akivel baráti viszonyban volt. 

"Ezt a dalt még el akartam neki játszani. Kikívánkozott belőlem, ki kellett fújnom magamból a fájdalmamat" – mondta Galambos Lajos , aki a január 4-én elhunyt színművész múlt csütörtöki temetésén az Il Silenzio című dalt játszotta el.

Gesztesi Károly tv2

"Még sosem zenéltem olyan nehéz szívvel, de most másról volt szó. Nemrégiben történt, hogy éjjel 11-kor felhívott és megkért, menjek át hozzá Várgesztesre. A feleségem csodálkozott, de megértő volt, és annak az estének az emléke örökre bennem maradt. Karcsinak lelki problémája volt, amiről nem fogok beszélni, megőrzöm a barátom titkait, de azon az éjszakán ezt a Mi muzsikus lelkek című dalt is elénekelte, méghozzá olyan átéléssel, ami nagyon meghatott" – tette hozzá a Blikknek Galambos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.