Tallós Rita Stohl András és Kovács Patrícia oldalán tér vissza a TV2 képernyőjére

Tallós Rita színésznő Mintaapák szerep Stohl András Kovács Patrícia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nagyon élvezi, hogy újra egy pörgős napi sorozatban kapott feladatot.

A népszerű színésznő számára nem ismeretlen terep a napi sorozatok világa, hiszen hosszú éveken át játszott a Jóban Rosszban című telenovellában. Tallós Rita szerda estétől ismét visszaköltözik a mindennapjainkba, hiszen Kovács Patrícia karakterének édesanyját alakítja majd a TV2 Mintaapák című sorozatában. -írja a Ripost.

„Hogy őszinte legyek, kicsit szoknom kellett a karakteremet, hiszen míg korábban dívákat alakítottam, most egy korosodó édesanya bőrébe kellett bújnom. Mégis nagyon élvezem a napi munkát, amit egy napi sorozat megkíván. Bevallom, nagyon hiányzott már ez a fajta tempó"

- kezdte a színésznő, aki azt is elárulta, miben látja az új sorozat sikerét.

„Én mostanában női darabokat rendezek, de ennek ellenére nagyon örülök, hogy végre itt egy sorozat, ami a férfiakról szól és az ő szemükön keresztül pillanthatunk be az egyedülálló szülők mindennapi problémáiba és persze örömeibe.

Fantasztikusak a színészek, öröm velük együtt dolgozni. Szeretném kiemelni a gyermekszereplőket is, akik kitűnően játszanak. Korábban sosem láttam ilyen fiatalokat hasonló tehetséggel"

- mesélte boldogan a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.