Krausz Gábor keményen bírálta Schobert Norbi nőkről alkotott véleményét

Forrás: TV2 -
Krausz Gábor Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi élő belejentkezésében bírálta a szülés után elhízott nőket. Keményen és bántó módon alkotott véleményt azokról a nőkről, akik nem tudták visszanyerni alakjukat. Krausz Gábor séf alaposan kiosztotta őt.

A fél ország felháborodott Schobert Norbi kifejelntésén, miszerint azért válnak el a férfiak, mert nem bírják elviselni szülsé után elhízott feleségüket.

Karusz Gábor nyilvánosan osztotta ki a fitnesz gurut.

Séfek séfe: Krausz Gábor megbánta kritikáját, miután rájött, ki volt a szakács Forrás: TV2

"Ezúton Szeretnék elnézést kérni minden Nőtől azért amit ez hímsoviniszta, nárcisztikus faszkalap kiböfögött két lowkarb kakaòslòfasz között. Kikérem magamnak és azt hiszem valamennyi férfitársam nevében, ez csupán egyetlen degenerált ember megnyílvánulása amivel nem tudok azonosulni és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Szégyen, hogy 2020ban egyátalan van olyan lény aki így gondolkozik. Ha pedig mégsem és csak figyelemfelkeltés akkor pedig még nagyobb gyászfasz.
Férfiként, férjként, apaként, EMBERKÉNT kikérem magamnak!" - írta felháborodva közösségi oldalán Krausz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.