Janza Kata őszintén vallott párkapcsolatáról

Forrás: Mokka -
párkapcsolat Janza Kata Pesák Ádám szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janza Kata őszintén vallott arról, hogyan is működik kapcsolata fiatal kedvesével, Pesák Ádámmal.

Janza Katának és Pesák Ádámnak sokan nem jósoltak hosszú közös jövőt, főként azért, mert a pár között 22 év a korkülönbség. Ők azonban rácáfoltak a kétkedőkre és már több mint 3 éve élnek együtt boldog párkapcsolatban. A színésznő most a BEST magazinnak vallott őszintén kettejükről.

Úgy tűnik, kiálltuk az idő próbáját, de kifelé már nem akarunk bizonyítani semmit, csak egymásnak. Ebben a szerelemben is a szívem hajtott. Sokan mondták, ez csak fellángolás, de ez hál'Istennek, a mai napig tart. Persze nekünk is voltak mélypontjaink, ahogyan szárnyaltunk is, de mindezekből tanultunk. Ádám elfogadja, ha éppen valamelyik gyerekemet előre kell vennem, és rá kell koncentrálnom. Elfogadja, hogy a gyerekeim után jön. És az is nagyszerű, hogy szakmailag is támogatjuk egymást, nem rivalizálunk."

Janza Kata és Pesák Ádám Forrás: Mokka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.