Szerződést bontott egy budapesti üzlet Schobert Norbi cégével, nem kérnek többé a termékeiből – Így reagált a fitneszguru

Schobert Norbi Schobert Norbert Norbi Update
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy budai bevásárlóközpontban lévő egészséges ételeket forgalmazó üzlet mondott nemet a Norbi Update termékeire.

„Tájékoztatni szeretnénk mindenkit, hogy a Schobert Norbert által tett nyilatkozatok miatt megszüntettük a franchise kapcsolatunkat a Norbi Update Lowcarb Zrt -vel. Továbbiakban megszüntetjük az update termékek forgalmazását üzletünkben.
Teljes mértékben elhatárolódunk Schober Norbert megnyilvánulásától, mivel sem a világszemléletével, sem a kommunikációs stílusával nem értünk egyet.
Ezentúl nem tudjuk partnernek tekinteni, roppant kellemetlenül érezzük magunkat a történtek és a partneri kapcsolatunk miatt. Sajnos sokan az üzletek tulajdonosait és az üzletben dolgozókat is az elhangzottakkal azonosítják.
Annak ellenére, hogy véleményünk szerint a termékekkel nincs probléma és biztosak vagyunk benne, hogy sok embernek segítség a fogyásban, mi nem szeretnénk a továbbiakban értékesíteni a termékeit" – írják Facebook oldalukon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.