Kiderült: Ők lesznek az idei Oscar-gála díjkiosztói

<strong>Forrás: AFP</strong> -
Oscar-gála Oscar-díj díjkiosztó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén 92. alkalommal rendezik meg az Oscar-gálát, ahol idén is A listás sztárok adják át a győzteseket megillető szobrocskákat.

Az Amerikai Filmakadémia díjátadó gáláját február 9-én tartják a Los Angeles-i Hollywood and Highland Center Dolby Színházában. Mivel a szervezők úgy döntöttek, hogy az idei rendezvénynek sem lesz házigazdája, a díjkiosztó szerepében csupa szupersztárt köszönthetünk majd.

A hagyományoknak megfelelően köztük lesznek a színészi kategóriák tavalyi győztesei, név szerint Mahershala Ali, Olivia Colman, Regina King és Rami Malek is visszatérnek majd a megtisztelő szerepkörben, de Zazie Beetz, Mindy Kaling, Anthony Ramos, Mark Ruffalo, Kelly Marie Tran, Kristen Wiig, Timothée Chalamet, Will Ferrell, Gal Gadot, Julia Louis-Dreyfus és Lin-Manuel Miranda is díjátadóként működik majd közre a tíz nap múlva esedékes gálán. -írja a Blikk.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 24: Olivia Colman accepts the Actress in a Leading Role award for 'The Favourite' onstage during the 91st Annual Academy Awards at Dolby Theatre on February 24, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images) Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Kevin Winter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.