Áramütés állította meg a családját terrorban tartó agresszív apát

Forrás: Thinkstock -
agresszió terror családon belüli erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész családját terror alatt tartotta egy 32 éves mezőberényi férfi, akinek párjától hat gyereke született. Mivel a gyerekeit különböző kínzásoknak vetette alá, ezért ötöt elvettek tőlük a hatóságok, csupán meghatározott időre felügyelhették őket. Így január másodikk felében a szüleikkel voltak a kicsik.

A férfiról kiderült, hogy válogatott kínzásokkal terrorizálta gyerekeit a munkanélküli, agresszív férfi, az ügyészségi vádirat szerint három éves kisfiát rendszeresen büntette azzal, hogy nem hagyta aludni. Az éjszaka folyamán egy légycsapóval ütlegelte a kézfejét és a lábát, felkapta majd a földhöz vágta, arra is volt példa, amikor a szekrénynek lökte. Másik, hét éves kisfiát folyton arcon ütötte, emiatt bevérzett a kicsi szeme alatt, de előfordult az is, hogy késsel megszúrta a tenyerét vagy egy cipővel vágta arcon, amitől az orra vérre is eleredt - írja a Bors.

Azt is tudni lehet, hogy a feleségét is bántalmazta, megverte, megrugdosta, volt hogy a fejét a falba verte. Az utolsó ilyen alkalommal a dühkitörésének egy baleset vetett véget, megrázta az áram, a mentő szállította el, így az anya hat gyerekével együtt megmenekült. A bántalmazások miatt a napokban a rendőrség börtönre ítélte a 32 éves Gyulát.

Forrás: Thinkstock

„A rendszeres bántalmazások miatt a felesége már egyszer feljelentette, a gyermekeket elvették, Angéla azonban érthetetlen módon kibékült vele. A feljelentést visszavonta, s tavaly szült neki még egy gyereket. Őt most szintén elvették" – árulta el a lapnak a család egyik rokona.

„A friss történések nem értek senkit meglepetésként, már éppen itt volt az ideje, hogy lecsukják azt az állatot" – idézi a napilap a neve elhallgatását kérő rokont.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.