Ő Liszt Ferenc 17 éves szépunokája

rokon Liszt Ferenc zongorista szépunoka Michael Andreas Häringer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liszt Ferenc szépunokája, Michael Andreas Haeringer mindössze 17 éves, de máris a fél világ a lábai előtt hever: fantasztikusan zongorázik.

Spanyolországban él szüleivel Liszt Ferenc szépunokája. Michael Andreas Haeringer rendkívüli tehetséggel rendelkezik: fantasztikusan zongorázik. Tehetségét már ország-világ előtt megcsillogtatta, nemrég ő nyerte a spanyol Got Talent című tehetségkutató versenyt.

A tinédzser a Meglepetés magazinnak elárulta, négyéves kora óta mindene a zene. A barcelonai zeneakadémát rekordidő alatt elvégezte, ő lett a legfiatalabb végzős.

Bár Magyarországon még nem járt, nagyon büszke őseire és reméli, hogy hamarosan felfedezheti hazánkat.

Magyaroszágon még sosem volt fellépésem, de remélem, a jövőben lesz. Egyébként van egy online megismert barátom, aki Budapesten él, és felajánlotta, hogy ha végre ott leszek, majd körbevezet a városban, és megmutatja nekem a gyönyörű budai várat is" – nyilatkozta a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.