Terry Black gyermekei segítség nélkül az utcára kerülhetnek

Terry Black gyerekek adósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terry Black gyermekei nem tudnak a gyásszal foglalkozni, ugyanis apjuk halála után sok probléma szakadt a nyakukba. 3 millió forint tartozás maradt utána, amit ki kellene mihamarabb fizetni, de nincs miből.

Terry Black gyermekei nagy bajban vannak, hiszen az apjuk 3 milliós tartozását mihamarabb ki kellene fizetniük. A 18 éves Daninak és 16 éves Fanninak azonban nincs ennyi pénze, ahogy a kislány gyámjának, Árvai Mónikának sincs. A régi jó barátok pedig mind eltűntek.

Terry Black gyerekei bajban vannak Forrás: TV2

ha nem fizetünk ki, akkor Fanniék utcára kerülhetnek. Áprilisig van kilakoltatási moratórium, de addig nem akarok várni"

Ripostnak

"Már hetek óta megvan a pécsi gyámhatóság végzése, miszerint én vagyok Fanni hivatalos gyámja, a németek viszont ezt nem ismerik el. Ha kivinném Fannit az országból, azonnal börtönbe zárnának. Ezt nem kockáztathatom meg, ezért feladtam a svájci életemet, és kint élek Fannival" - tette hozzá. Szüksége lenne egy nemzetközi ügyvédre a háromszáz eurós óradíjat azonban nem tudná kifizetni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.