Kiderült, miért kellett távoznia Dzsudzsák Balázsnak

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
távozás labdarúgás Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszólalt az arab labdarúgóklub alelnöke, ahonnan elbocsátották Dzsudzsák Balázst.

Mint arról már beszámoltunk, váratlanul elküldték Dzsudzsák Balázst arab klubcsapatától. Az al-Ittihad Kalba FC alelnöke Mohammed Al Yamahi nemrég nyilatkozatot adott az üggyel kapcsolatban és egy csatornának elárulta, már nem voltak elégedettek a magyar focista játékával.

Dzsudzsák Balázs teljesítménye mind védekezésben, mind támadásban megkopott az utóbbi időben. Nem is beszélve arról, hogy már 33 éves, nem tud már olyan teljesítményt nyújtani, amit a posztja megkövetel. Régóta figyeltük a teljesítményét, csak a megfelelő pillanatot vártuk arra, hogy a helyére igazoljunk valakit. Mindazonáltal egy nagyon jó emberről, játékosról van szó, aki a magyar válogatott csapatkapitánya. A mostani döntést az edzőnk hozta meg, amit tiszteletben kell tartanunk" – idézi az alelnök szavait a csakfoci.hu.

Dzsudzsák Balázs Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.