25 éve nem látott rokonára bukkant Sihell Ferry mulatós sztár

Forrás: Facebook/Sihell Ferry -
Sihell Ferry mulatós unokatestvér rokon DNS-teszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
25 éve nem látott unokatestvérét találta meg Sihell Ferry.

Sihell Ferry feleségével együtt végeztetett el nemrég egy DNS tesztet, amely kimutatta, hogy Dániában él egy férfi, akinek nagyban hasonlít a genetikai lenyomata a mulatós zenészére – számolt be róla a Bors. Persze a házaspár azonnal felvette az illetővel a kapcsolatot és kiderült, egy rég látott unokatestvéréről van szó. A férfit 25 évvel ezelőtt fogadta örökbe egy dán házaspár, miután kétévesen elvették az édesanyjától. Az internet segítségével össze is hoztak egy videós beszélgetést anya és gyermeke között.

István édesanyja döbbenten nézett ránk, először fel sem fogta, hogy megtaláltuk a fiát. (...) Nem tudom elmondani, mennyire megható volt, ahogyan csodálva nézték egymást, percekig peregtek a könnyeik, és – mivel István nem tud magyarul – angolul mondták ki egymásnak, hogy szeretlek" - nyilatkozta Sihell Ferry felsége a lapnak.

Sihell Ferry Forrás: Facebook/Sihell Ferry

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.