Cicciolina a koronavírus miatt megírta végrendeletét

Fotó: Polyák Attila - Origo -
koronavírus végrendelet Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Olaszországban élő Cicciolina végrendeletet írt a koronavírus miatt.

Nagy lépésre szánta el magát Cicciolina. Úgy döntött, most, hogy tombol a koronavírus járvány, jobb, ha megírja a végrendeletét. Az egykori pornós a karantén alá vont Olaszországban él hosszú évek óta.

Katasztrofálisak a viszonyok. Én ugyan a fővárosban élek, de itt is azt tanácsolják, hogy ne hagyjuk el a lakásunkat. Ez részemről kivitelezhetetlen! Képtelen vagyok otthon ülni a nap 24 órájában. Észak-Olaszországba viszont nem megyek, pedig kéne, hiszen rengeteg médiaszereplésem lenne például Milánóban is. Sok pénztől esem el a koronavírus miatt. (...) Ennél borzalmasabb helyzetet még soha nem éltem meg! Remélem, hogy életben marad mindenki, akit szeretek, és kívánom, hogy mihamarabb legyen vége ennek a járványnak. Vannak, akik már a végrendeletüket is megírták a vírus miatt, annyira félnek. Ezen már én is túl vagyok. Bízom a legjobbakban!" – nyilatkozta a hot! magazinnak.

Cicciolina Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.