Egymillió dollárt ajánlottak Meghan hercegnőnek egy interjúért

interjú királyi család Meghan hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most hogy Harry és Meghan lemondott uralkodói szerepkörükről, a hercegnőt megkörnyékezték, hogy adjon exkluzív interjút, amelyben kitálal, hiszen most már megteheti. A kérdés, hogy vajon vállaja-e az elképesztő összegért. 

Most hogy Harry és Meghan lemondott uralkodói szerepkörükről, a hercegnőt meg is környékezték, hogy adjon exkluzív interjút, hiszen most már megteheti.
A pár januárban jelentette be visszalépését, ám hivatalosan erre csak március 31-én került sor, Los Angelesben kezdenek új életet.

Meghan Markle Forrás: AFP/Glyn Kirk

Meghan már korábban is utalt arra, hogy nyomasztja őt ez a szerepkör, ám akkor nem beszélhetett nyíltan erről. Most viszont akár már lenne lehetősége. Úgy tudni, egymillió dollárt, azaz közel 320 millió forintot ajánlottak neki egy interjúért – írta meg a Page Six. Állítólag Oprah Winfrey vagy Ellen DeGeneres beszélgetne vele saját otthonukban. Korábban Diana hercegnő is adott egy exkluzív interjút még 1995-ben Martin Bashirnek.
Ám a rajongók óva intik a hercegnőt attól, hogy kiteregesse a szennyest. Egy bennfentes szerint pedig Meghant nagyon bántja, hogy mióta lemondtak rangjukról, nem örvendenek akkora népszerűségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.