A Hooligans dobosa nagy nőcsábász hírében áll, eddig senkinek sem sikerült megszelidítenie, ám van egy nő, akiért bármit megtenne. vele szokott randevúzni is.

A Hooligans dobosa kétéves volt, amikor a szülei elváltak. Tizenegy éves koráig kettesben élt az édesanyjával, majd nevelőapát kapott, aki azóta is a családjuk fontos tagja.
„A fiúgyerekeknek általában különösen szoros a kapcsolatuk az anyukájukkal. Nekem ő az istennő, akihez idővel csatlakozott a három lányom is. Én ilyen anyásra vagyok kódolva! Gyakran kettesben is szervezünk programot; úgy mondjuk, hogy randevúzunk. Együtt ebédelünk, nagyokat dumálunk, aztán mindenki rohan a saját dolgára. Cirkuszba, színházba is eljárunk; igaz, ilyenkor a gyerekek is szívesen csatlakoznak hozzánk" – árulta el a HOT! magazinnak a lágyszívű rocker, akihez nemrég odaköltözött a mamája. 

Kiss Endi életében az édesanyja az első nő: vele szokott randizni isForrás: hot! Magazin

„Anyukám besegít a házimunkába, pláne, hogy most nincs párom. Főzni viszont nem szokott ránk, mert ő a legjobb anya, de nem egy konyhatündér. Igazi úrilánynak született, a családjának gyógyszertárai voltak, amíg el nem vették tőlük. Hiába akarták megtanítani a konyhaművészetre, nem érdekelte."
Hogy milyen a közös élet, és mit szól Gréti néni a fia barátnőihez, az a holnap megjelenő HOT! magazinból kiderül! Keressétek digitális és hagyományos formában is!

hot! MagazinForrás: hot! Magazin
A hot! Magazin digitális példányáért kattints IDE!