Kiss Endi életében az édesanyja az első nő: vele szokott randizni is

Kiss Endi édesanya dobos Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hooligans dobosa nagy nőcsábász hírében áll, eddig senkinek sem sikerült megszelidítenie, ám van egy nő, akiért bármit megtenne. vele szokott randevúzni is.

A Hooligans dobosa kétéves volt, amikor a szülei elváltak. Tizenegy éves koráig kettesben élt az édesanyjával, majd nevelőapát kapott, aki azóta is a családjuk fontos tagja.

„A fiúgyerekeknek általában különösen szoros a kapcsolatuk az anyukájukkal. Nekem ő az istennő, akihez idővel csatlakozott a három lányom is. Én ilyen anyásra vagyok kódolva!

Gyakran kettesben is szervezünk programot; úgy mondjuk, hogy randevúzunk. Együtt ebédelünk, nagyokat dumálunk, aztán mindenki rohan a saját dolgára. Cirkuszba, színházba is eljárunk; igaz, ilyenkor a gyerekek is szívesen csatlakoznak hozzánk" – árulta el a HOT! magazinnak a lágyszívű rocker, akihez nemrég odaköltözött a mamája.

Kiss Endi életében az édesanyja az első nő: vele szokott randizni is Forrás: hot! Magazin

„Anyukám besegít a házimunkába, pláne, hogy most nincs párom. Főzni viszont nem szokott ránk, mert ő a legjobb anya, de nem egy konyhatündér. Igazi úrilánynak született, a családjának gyógyszertárai voltak, amíg el nem vették tőlük. Hiába akarták megtanítani a konyhaművészetre, nem érdekelte."
Hogy milyen a közös élet, és mit szól Gréti néni a fia barátnőihez, az a holnap megjelenő HOT! magazinból kiderül! Keressétek digitális és hagyományos formában is!

A hot! Magazin digitális példányáért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.