A koronavírustól való rettegés miatt lett öngyilkos egy 83 éves angliai férfi

halál öngyilkos félelem koronavírus rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angliai Kings Nortonban élő 83 éves Dennis Ward feltehetően a bezártság miatti depresszió miatt lett öngyilkos - írja a Bors.

Dennis unokája, James Parnaby arról beszélt, hogy nagypapája annyira félt a vírustól, hogy emiatt súlyos depresszióba esett. A gyászoló unoka így nyilatkozott róla:

"Nagyon kedves, életvidám fickó volt, akinek a lelke és a teste is remek állapotban volt. A depresszió mindig messzire elkerülte"

Dennis úgy vélte, a koronavírus után a világ már nem lesz olyan, mint régen, és egyedül nem tudott megbirkózni ezzel a teherrel. A 83 éves férfi feleségét, két gyerekét és három unkáját hagyta itt örökre szombaton.

Dennis története is bizonyítja, milyen fontos a karantén alatt is szeretteinkkel, pláne idős rokonainkkal foglalkozni, hiszen egy telefon, vagy egy kedves üzenet is életet menthet. A férfi unokája arra kér mindenkit, okuljon az ő történetükből!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.