szerencsejáték nyeremény kaparós sorsjegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
25 millió forintos nyeremény húzta ki a Baranyi családot a szegénységből - hihetetlen történet az övék.

A Gyöngyöspatán élő Baranyi családot sosem vetette fel a pénz. Heléna és Tamás 8 gyermeket nevelt fel viszonylagos szerény körülmények között. Tamás kőművesként végzett a középiskolában, ám a szakmájában nem sokat dolgozott, inkább amolyan "mindenes emberként" híresült el a településen. Heléna pedig javarészt otthon volt a gyerekekkel, de az önkormányzatnál gyakran vállalt közmunkát.

Noha nem volt mindig bőség az étkező asztalon, a Baranyi család boldogságban élte életét, és a törvénnyel sem álltak soha szemben. Mindennapjaik akkor változtak meg, mikor egy kaparós sorsjeggyel 25 millió forintot nyertek.

Forrás: Origo

"Vásároltam egy Szuperbankó nevű kaparós sorsjegyet, és alig hittem a szememnek, amikor megláttam az összeget. 25 millió forinttal lettünk gazdagabbak. Azonnal hazasiettem a férjemhez, és már tudtuk, hogy jobbra fordul a sorsunk" - mesélte a Borsnak az asszony. Tamás szerint a pénzt a Jóistentől kapták:

"Én nélkülözésben nőttem fel, hiszen 13-an voltunk testvérek. Talán ennek is köszönhető, hogy meg tudom becsülni a mostani helyzetünket. 12 millió forintért vettünk egy házat, amit én újítottam fel a két kezemmel. A kissé dohos pincét is lakhatóvá tettük, leköveztem, és bent is bevezettem a vizet. Gyönyörű fürdőszobát alakítottam ki, igaz, az asszony most a zuhanyfülke helyett inkább egy sarokkádat szeretne. Megérdemli. A legnagyobb luxus, amit megengedtünk magunknak, hogy négyszázezer forintért vettünk egy nagy képernyős televíziót" - fejtette ki.

A családnak még maradt 8 millió forintja, most azon gondolkodnak, milyen vállalkozásba fektessék be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.