Kozso áramlopási ügyében magánnyomozót is bevetettek

Forrás: Ámokfutók, Instagram -
áramlopás magánnyomozó Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áramlopás miatt indult eljárás Kozso ellen, most pedig kiderült, hogy az ügyben még magánnyomozót is bevetettek. 

Kozsót volt alkalmazottja jelentette fel áramlopás miatt, eljárás is indult a zenész ellen. Az Elektromos Művek még egy volt rendőrt is bevetett az ellenőrzések során, aki a bírósági tárgyaláson beszélt arról, hogyan zajlott a látogatásuk a teázóban.

Kozso ügyében magánnyomozót is bevetettek Forrás: Ámokfutók, Instagram

A vádirat szerint a teaházban 1,7 millió forint értékben loptak áramot, ami mostanáig sem fizetett ki senki. A bíróság előtt az egykori alkalmazott arról beszélt, hogy Kozso mindenen spórolni akart, a márőórákhoz pedig senki nem mehetett Kozsón kívül.

A perben tanúskodó mérésügyi technikus a bíróságon elmondta, a szolgáltatóhoz hetekkel korábban érkezett lakossági bejelentés alapján vonultak ki Kozso egykori teaházához. "Azért szerelték le és vizsgálták be a fogyasztásmérőt, mert ránézésre is hamis volt a rajta lévő plomba, a hivatalosan felszerelt 3 darab 25 amperes kismegszakítót pedig 50-esekre cserélte valaki, hogy bírja a hálózat a sok fogyasztást" - idézi a szakembert a Blikk.

Kozso vallott áramlopási ügyének tárgyalásán: állítja, zsarolták

Kozso áramlopás vádjával került a bíróság elé, de tárgyalásán nem jelent meg. Írásban nyújtott be vallomást, melyben azt állítja, többször is megfenyegették. Az üzenetekben még Lajcsi neve is előkerült. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.