Kozso vallott áramlopási ügyének tárgyalásán: állítja, zsarolták

Forrás: Ámokfutók -
áramlopás zsarolás Lagzi Lajcsi Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozso áramlopás vádjával került a bíróság elé, de tárgyalásán nem jelent meg. Írásban nyújtott be vallomást, melyben azt állítja, többször is megfenyegették.

Kozso a februári előkészítő tárgyaláson ugyan megjelent, akkor azonban kijelentette, hogy nem fog többször a bíróság elé állni. A zenészt áramlopással vádolják, a vádirat szerint 2013 nyarától a teaházban ismeretlen személy átalakította a villany fogyasztási mérőóráját, ezzel pedig több mint 1 millió 700 ezer forint kárt okozott.

Kozso Forrás: Ámokfutók

Kozso eddig nem tett vallomást, most írásban nyújtott be egyet, ennek a felolvasásával kezdődött a legutóbbi tárgyalás. Lopás és felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás vádjával néz szembe

Engem kihasználó, irigy, alattomos emberek áldozata lettem"

Az énekes azt is állította, hogy két fenyegető üzenetet kapott,

ezeknek a tartalmát a bírónak és az ügyésznek is átadták. Kozso nem tudja, ki küldte neki ezeket.

„Azért, mert telefonálgatsz, lejáratlak, kicsinállak" - áll az egyikben.

„Hívj vissza, ha nem akarod, hogy megismétlődjön Lajcsi esete – remélem, nem vagyok bunkó –, emiatt kérek ötmillió forintot"

Kozsó feljelntője sem jelent meg a tárgyaláson.

Kozso tönkrement az áramlopási vád miatt: kórházba szállították

Kozsót áramlopással gyanúsítják, állítólag volt teaházában babrálta meg a műszereket. A vád miatt nincs egyetlen nyugodt perce sem a zenésznek, nemrég az idegeskedés miatt kórházba szállították: szétrobbant az agya. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.