Kozso áramlopás vádjával került a bíróság elé, de tárgyalásán nem jelent meg. Írásban nyújtott be vallomást, melyben azt állítja, többször is megfenyegették.

Kozso a februári előkészítő tárgyaláson ugyan megjelent, akkor azonban kijelentette, hogy nem fog többször a bíróság elé állni. A zenészt áramlopással vádolják, a vádirat szerint 2013 nyarától a teaházban ismeretlen személy átalakította a villany fogyasztási mérőóráját, ezzel pedig több mint 1 millió 700 ezer forint kárt okozott.

KozsoForrás: Ámokfutók

Kozso eddig nem tett vallomást, most írásban nyújtott be egyet, ennek a felolvasásával kezdődött a legutóbbi tárgyalás. Lopás és felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás vádjával néz szembe

"Beszámíthatósági képességem teljes tudatában akként nyilatkozok, hogy a bűncselekmények egyikét sem követtem el. (...) Soha, senkinek nem adtam megbízást közüzemi fogyasztásmérő megbontására. A mai napig érthetetlen számomra, hogyan gondolhatja valaki komolyan, hogy bűncselekményt követek el havi 40-50 ezer forintért (...) Engem kihasználó, irigy, alattomos emberek áldozata lettem" - idézte a Blikk az elhangzottakat. Kozso 2015 elején Amerikában tartózkodott, és azt állítja, februárban felhívta őt akkori üzletvezetője - aki később feljenetette -, hogy engedélyt kérjen arra, hogy egy ismerőse javítást végezzen a teaházban. Kozso szerint az illető magának akarta a teaházat, viszonyuk megromlott, mikor kiderült, Kozso nem mond le az üzletről.

Az énekes azt is állította, hogy két fenyegető üzenetet kapott, ezeknek a tartalmát a bírónak és az ügyésznek is átadták. Kozso nem tudja, ki küldte neki ezeket. 

„Azért, mert telefonálgatsz, lejáratlak, kicsinállak" - áll az egyikben.

„Hívj vissza, ha nem akarod, hogy megismétlődjön Lajcsi esete – remélem, nem vagyok bunkó –, emiatt kérek ötmillió forintot" - szól a másik üzenet. 

Kozsó feljelntője sem jelent meg  a tárgyaláson.

Kozso tönkrement az áramlopási vád miatt: kórházba szállították

Kozsót áramlopással gyanúsítják, állítólag volt teaházában babrálta meg a műszereket. A vád miatt nincs egyetlen nyugodt perce sem a zenésznek, nemrég az idegeskedés miatt kórházba szállították: szétrobbant az agya. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!