Saját gyerekét adta el milliókért a pár, hogy drogot vegyenek

Forrás: Shutterstock -
emberkereskedelem drog gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kínai pár súlyos drogproblémákkal küzdött, a nő a terhessége alatt is kábítószerezett. Még a baba megszületése előtt eladták fiúkat 2,5 millió forintnak megfelelő összegért egy másik házaspárnak, mert azoknak nem lehetett saját gyereke.

A kínai pár egy internetes oldalon talált rá a házaspárra, akiknek nem lehetett saját gyereke, ezért megállapodtak velük, hogy 2,5 millió forintnak megfelelő összegért eladják nekik születendő fiúkat – írja a Daily Star.
Csong és Wang úgy gondolták, nincs elég pénzük felnevelni a gyereket, így jobb élete lesz neki más szülőkkel.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Ám a kínai pár drogokra és mobiltelefonokra költötte a pénzt, egy szállodai szobában találtak rájuk kiütve a metamfetamintól. Már korábban is figyelték őket a kábítószerek miatt, most viszont az emberkereskedésre is fény derült. Kiderült, hogy rendszeresen fogyasztottak drogot, az anya még a terhessége alatt is.
A kisfiút jelenleg a nagyszülők nevelik, mivel a pár 5 illetve 6 év börtönbüntetést kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.