Megszólaltak a megerőszakoltnak hitt érdi lány szülei

Forrás: Thinkstock -
erőszak kitaláció Érd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 15 éves érdi lány azt állította, elrabolták és megerőszakolták, de kiderült, hogy barátjával közösen találták ki ezt a történetet, hogy ne derüljön ki, együtt töltötték a napot. Most megszólaltak a lány szülei. 

A 15 éves érdi lány osztályfőnöke értesítette a szülőket arról, hogy a lány nem jelent meg az üzletben, ahol a nyári gyakorlatát tölti. A fiatal édesanyja és édesapja a gyermekük keresésére indultak, de sehol nem találták őt. Délután a lány udvarlója értesítette a szülőket arról, hogy rátalált a lányra, akit megerőszakoltak. A rendőrség közleménye szerint nekik is a 16 éves fiú tett bejelentést az esetről.

A 15 éves lány és barátja találták ki az elrablást - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A szülők a helyszínre siettek, ahol a lány maga elé meredve ült, kérdésekre sem tudott válaszolni.

Legszívesebben ordítottam volna, széttépni azt az embert, aki ezt tette a kislányommal"

A lányt orvosi vizsgálatoknak vetették alá, miközben a nyomozók próbáltak minden erejükkel kideríteni minden részletet az esetről,

így derült fény arra, hogy a történetet csak kitalálták,

mert a tinik nem akarták, hogy mindenki megtudja: együtt töltötték a napot, és le is feküdtek egymással, Ezután a lány még palacsintát is sütött a fiúnak.

itt véget is ért a nagy szerelem, ugyanis a kislányom vallomása alapján akár börtönbe is csukhatják a srácot"

Blikknek

A rendőrség közleménye szerint azonban "közösen találták ki az emberrablós történetet, hogy ne derüljön ki, az egész napot együtt töltötték.

Hogy meséjük még hihetőbb legyen a lány megszaggatta ruháját, összekoszolta magát az úton talált porral, még a haját is összekócolta, a testén lévő hámsérüléseket együtt okozták"

- írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.