Felhős, 25 fokos időjárás várható, csapadék egyelőre nem lesz

csapadék hőmérséklet időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban száraz, napsütéses, olykor felhős idő várható, 25 fokkal. Csütörtöktől viszont csapadékra számíthatunk, záporok alakulhatnak ki.

Kedd

Napsütéses idő várható, de megnövekszik a gomolyfelhőzet, csapadék viszont nem várható. A reggeli 11 fokos hőmérséklet után délután 25 fok is lehet. A keleties szél megélénkülhet. Front nem lesz felettünk.

Szerda

A délelőtti napsütéses órák után, délután fátyolfelhős időre számíthatunk, de csapadékra kevés az esély. A hőmérséklet 24-25 fok között várható. Gyenge marad a délies szél.

Csütörtök, péntek

Megnövekszik a felhőzet Északnyugat felől, és elszórtan záporok alakulhatnak ki mindkét nap. A délutáni hőmérséklet 25 fok körül alakul.

Szombat

Szórványosan záporra lehet számítani, gyakran lesz erősen felhős az ég. Az északnyugati szél megélénkül. Délután 22 és 27 fok közötti hőmérsékletre lehet számítani - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.