Undorító dolgot tett Szilágyi István özvegyének zaklatója, rendőrt hívtak

Forrás: Tények -
özvegy Jolika néni szilágyi istván zaklató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jolika nénit egy helyi lakos kezdte el zaklatni, akivel korábban jóban voltak. Szilágyi István özvegy nem érti, mi történt a férfival, aki őrjöngve akart bejutni a házába, és pénzt követelt.

Újabb problémával kell szembenéznie Szilágyi István özvegyének. Jolika nénit egy helyi férfi zaklatja, akivel korábban jóban voltak a férjével.Néhány napja dühögve próbált bejutni az otthonába, és pénzt követelt. Akkor a biztonsági kamerának hála, ezt sikerült megakadályoznia a cég járőreinek és a rendőrségnek.

A zaklató azonban újra megjelent, és az sem zavarta, hogy az özveggyel volt egy 15 éves fiú, aki rendszeresen segít neki.

Szilágyi István özvegye tart a férfitól, akivel korábban jóban voltak. Forrás: Tények


„Néhány napja sétálni indultunk, amikor az út túloldalán megjelent az a férfi. Ordított, hogy mindenkit kinyír. Fogalmam sincs mi a baja, hiszen korábban jó volt a kapcsolatunk. Végül ahogy kijöttünk a boltból és hazafelé indultunk, odarohant hozzánk és meg akarta ütni Gergőt, aki szerencsére fürge gyerek és el tudott hajolni. Végül szó szerint bemenekültünk a kapun és bezárkóztunk" – mesélte Jolika néni a Ripostnak.

Később a fiú kiment a kapuhoz, hogy megnézze ott van-e még a férfi. A zaklató, amint ezt meglátta, odament, és megpróbálta leköpni őt.

Jolika néni ezek után úgy döntött, feljelentést tesz ellene másodszor is.
„Legutóbb nem indult ellene eljárás, de remélem most már foglalkoznak vele, hiszen azóta is fenyeget és azért az mégsem járja, hogy egy gyereket is fenyegessen és zaklasson, pláne, hogy az én portámon leköpje"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.