Eddig a járvány miatt nem tudott hazajönni Szilágyi István unokája és fiának volt felesége. Sajnos a temetésen sem tudtak részt venni, most azonban Magyarországra utaznak, hogy kezükbe vegyék Jolika néni ügyeit.

Mindig is jóban volt unokájával Szilágyi Isván és Jolika néni, sajnos a 17 éves Nándi nem lehetett ott a temetésen, mert édesanyjával Brüsszelben él, és a járvány miatt eddig nem tudtak hazajönni.
Most viszont a nő és fia végre Magyarországra látogat, hogy segítsék Jolika nénit, és rendezzék az ügyeit. Tudnak az óriási tartozásról, ami az özvegyet terheli, de úgy döntöttek, nem adják el a házat, más úton próbálják ezt megoldani.

Szilágyi István özvegyét nem éri el a családja.Forrás: Tények

Az viszont aggasztja őket, hogy a temetés óta nem tudják elérni az idős asszonyt, aki állítólag legutóbb barátnőjét sem engedte be a lakásba.
„Sajnos a vírus miatt nem tudtak azonnal hazajönni, és döbbenten nézik az eseményeket. Nem tudják például, hogy miként történt meg, hogy egyszer felkerült az ingatlan a hirdetési oldalakra. Az igaz, hogy a házon 30 millió a tartozás, de a család szerint nem kell eladni a házat ahhoz, hogy megoldást találjanak Jolika számára, ezt más módon kívánják megoldani" – mondta a Borsnak a család barátja, aki napi kapcsolatban van az asszony menyével.