Hazajön külföldről Szilágyi István fiának exfelesége, hogy segítsen az özvegyen

Forrás: Tények -
Jolika néni szilágyi istván család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig a járvány miatt nem tudott hazajönni Szilágyi István unokája és fiának volt felesége. Sajnos a temetésen sem tudtak részt venni, most azonban Magyarországra utaznak, hogy kezükbe vegyék Jolika néni ügyeit.

Mindig is jóban volt unokájával Szilágyi Isván és Jolika néni, sajnos a 17 éves Nándi nem lehetett ott a temetésen, mert édesanyjával Brüsszelben él, és a járvány miatt eddig nem tudtak hazajönni.
Most viszont a nő és fia végre Magyarországra látogat, hogy segítsék Jolika nénit, és rendezzék az ügyeit. Tudnak az óriási tartozásról, ami az özvegyet terheli, de úgy döntöttek, nem adják el a házat, más úton próbálják ezt megoldani.

Szilágyi István özvegyét nem éri el a családja. Forrás: Tények

Az viszont aggasztja őket, hogy a temetés óta nem tudják elérni az idős asszonyt, aki állítólag legutóbb barátnőjét sem engedte be a lakásba.
„Sajnos a vírus miatt nem tudtak azonnal hazajönni, és döbbenten nézik az eseményeket. Nem tudják például, hogy miként történt meg, hogy egyszer felkerült az ingatlan a hirdetési oldalakra. Az igaz, hogy a házon 30 millió a tartozás, de a család szerint nem kell eladni a házat ahhoz, hogy megoldást találjanak Jolika számára, ezt más módon kívánják megoldani" – mondta a Borsnak a család barátja, aki napi kapcsolatban van az asszony menyével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.