Szájmaszkot sütöttek a gyorséttermi ételbe, majdnem megfulladt egy kislány - Fotó

Forrás: Shutterstock -
gyorsétterem Maszk étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy angliai nő arra lett figyelmes, hogy kislánya fuldokolni kezd, miközben a nuggets-eket falta. Az anya szörnyülködve látta, hogy egy szájmaszk van a csirkefalatokba sütve.

A 32 éves nő a közösségi oldalán számolt be arról, hogy döbbenetes dolgot talált kislánya nuggets-ében: egy szájmaszkot.
Laura Arber és gyerekei otthon álltak neki a hazánkban is népszerű gyorsétteremben vásárolt vacsorájuknak, amikor 6 éves kislány fuldokolni kezdett. Szerencsére sikerült a torkán akadt falattól megszabadítani a gyereket. Ám a nő csak ezután látta, mi is okozta a problémát: egy kék szájmaszk volt a csirkébe sütve.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

,,Nem akartam hinni a szememnek! Egyértelműen egy maszk volt a csirkébe sütve, még a varratok is látszódtak! Szörnyű belegonoldni, mi lett volna, ha éppen nem vagyok a szobában. Akár meg is halhatott volna a lányom" – mondta a nő a Daily Starnak.

Az anya ezután visszament reklamálni a gyorsétterembe, ám ott nem igazán vették komolyan a problémát, azt mondták a csirkefalatok nem helyben készülnek.
Később viszont a cég szóvivője bocsánatot kért, és pénzvisszatérítést ígért a családnak, illetve kértek, adják vissza a terméket, hogy megvizsgálhassák az ügyet.

ITT láthatsz fotót róla!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.