Ezek a sztárok szakítottak a karantén alatt - a koronavírus őket nem kímélte

Forrás: Instagram/Demi Lovato -
karantén sztárok koronavírus szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-helyzet 2020-ban az egész világot megrázta. Emberek milliói fertőződtek meg a járvány alatt és rengetegen hunytak el a vírus következtében. A covid azonban nem csak egészségügyileg hatott az emberekre, hanem a párkapcsolatokat is próbára tette a karantén miatti összezártság. Ebben a cikkünkben olyan sztárokat gyűjtöttünk össze, akik a vírus miatt dönöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.

A koronavírus-járvány alaposan átírta az emberek életét. Nem csak gazdaságilag, egészségügyileg, de lelkileg is megviselt mindenkit a vírus okozta bizonytalanság, bezártság és izoláltság.

Az ismert emberek között rengetegen voltak, akik a karantén alatt jöttek rá arra, hogy párkapcsolatuk nem az igazi - hazai és külföldi sztárok döntöttek a szakítás mellett.

Szabados Ágnes és Peleskey Bence

Az RTL híradósa és modell párja az első koronavírus-hullám alatt döntöttek úgy, hogy befejezik alig egy éve tartó románcukat. Ági és Bence három nap után költöztek össze, nagy szerelemben éltek egymás mellett és végezték a hétköznapi rutinjukat. A vírus azonban őket is tartósan egy fedél alá kényszerítette és azonnal kiütköztek a különbözőségeik. Úgy érezték, nem illenek össze és Bence kiköltözött a híradós lakásából. Néhány héttel később azonban kiderült, hogy a szerelmük nagyobb, mint gondolták, így azóta újra együtt vannak.

Az RTL híradósa és modell párja az első koronavírus-hullám alatt döntöttek úgy, hogy befejezik alig egy éve tartó románcukat Forrás: instagram.com/peleskey

Hódi Pamela és Tóth Bence

Bombaként robabbant a hír, hogy Hódi Pamela és egykori focista kedvese, Tóth Bence kapcsolata megromlott és a tervezett házasságkötési dátumuk előtt pár nappal szakítottak egymással. Náluk is a karantén okozta a problémát. Az összezártság és az ingerszegény hétköznapok őket is eltávolították egymástól. Pamela úgy nyilatkozott, hogy rájött arra, párja még nem alkalmas a komoly kapcsolatra és a döntése végleges. Pár héttel a szakítás után azonban ők is újra egymásra találtak. Bár a kibékülésük óta Bence törölte magát a közösségi oldalakról és Pami sem posztol összebújós fotókat úgy mint régen, szerelmük azóta is tart.

Hódi Pamela és Tóth Bence kapcsolata megromlott és a tervezett házasságkötési dátumuk előtt pár nappal szakítottak egymással Forrás: Instagram/Tóth Bence

Jamie King és Kylie Newman

A színésznő és féjre 12 évig tartó házassága a karantén időszak alatt futott végleg zátonyra. Csúnya válás lett a kezdetben tökéletes párkapcsolatuk vége. Jamie családon belüli erőszakkal vádolta meg egykori kedvesét. A férfi állítólag verbálisan és érzelmileg is bántalmazta a világsztárt, sőt családtagjaitól és gyerekeitől is elrázta őt. Az ő válásuk végleges.

A színésznő és féjre 12 évig tartó házassága a karantén időszak alatt futott végleg zátonyra Forrás: AFP/Chris Delmas

Zsidró Tamás és Várkonyi Andi

A sztárfodrász és Bochkor Gábor egykori párja a karantén alatt nem tudtak egymással találkozni. Andi is és Tamás is a gyerekeikkel zárkózott be a biztonságos otthonukba. Mivel nagyon fiatal volt még a szerelmük, így az elzártság végzetesnek bizonyult.

Mivel nagyon fiatal volt még a szerelmük, így az elzártság végzetesnek bizonyult Forrás: Life TV

Demi Lovato és Max Ehrich

Két hónap jegyesség és fél éves kapcsolat után az énekesnő és kedvese is úgy döntöttek, hogy felbonjták az egymásnak tett ígéretüket. Egy közeli ismerős szerint a páros a karantén alatt jött rá arra, hogy korai volt az eljegyzés és másképp képzelik el a jövőjüket. Barátokként váltak el egymástól.

Két hónap jegyesség és fél éves kapcsolat után az énekesnő és kedvese is úgy döntöttek, hogy felbonjták az egymásnak tett ígéretüket Forrás: Instagram/Demi Lovato

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.