Megrázó hírek szivárogtak ki Michael Schumacher állapotáról

Forrás: Getty Images/Clive Mason -
síbaleset Forma-1 Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Flavio Briatore volt Fomra-1-es csapatfőnök felesége fecsegett ki néhány információt egy valóságshow-ban Michael Schumacher állapotáról. Ezek szerint az egykori pilóta nem tud beszélni, csak a szemével kommunikál.

Elisabetta Gregoraci, Flavio Briatore volt felesége a Big Brother olasz változatában szerepel, ahol az egyik társa megkérdezte tőle, mit tud Schumacherről, aki 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, azóta a családja szinte semmit sem árul el állapotáról.

„Nem tud beszélni, csak a szemeivel kommunikál. Három ember mehet csak be hozzá, rajtuk kívül senki sem láthatja" – mesélte a nő, majd azt is hozzátette, úgy tudja a család elköltözött Svájcból Spanyolországba, ahol a felesége egy komplett kórházat rendezett be az otthonukban – írta a The Sun.

Michael Schumacher állítólag csak a szemével kommunikál. Forrás: Getty Images/Clive Mason

Nem rég egy dokumentumfilm készült az egykori Forma-1-es pilótáról, ahol egy svájci idegsebész, Erich Riederer beszélt arról, hogy nem sok esélyt lát arra, hogy valaha felépül. Szerinte Schumacher most vegetatív állapotban van. Az orvos úgy véli, a baleset után túl későn kezdték meg az operációt, így a nyomás egyre csak nőtt a koponyában, ezért jobban károsodhatott az agy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.