Megfenyegették a Dancing with the Stars zsűritagját: "Volt, aki elátkozott"

Forrás: TV2 -
fenyegetés Dancing with the Stars Schiffer Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schiffer Miklós szavai komoly indulatokat váltott ki a rajongókban: a Dancing With the Stars zsűrije Gabriela Spanic táncát bírálta: „Nem elég világsztárnak lenni, jól is kell táncolni" - mondta.

Schiffer Miklós a Dancing with the Stars első adásában bírálta kemény szavakkal Gabriela Spanic táncát: „Nem elég világsztárnak lenni, jól is kell táncolni" - mondta, majd hozzátette: „Ugye, tudjátok, mire gondolok?"

Schiffer Miklós, a Dancing with the Stars zsűritagja Forrás: TV2

Ez nagy indulatokat váltott ki, rengeteg üzenetet kapott. "Gabriela néhány napja kijelentette, hogy megbocsájt nekem. Lehet, hogy az a bizonyos mondat nem volt a helyén. Ugyanakkor vele szemben bennem fokozott elvárás volt, ami talán túlzó volt, hiszen ő is éppen olyan versenyző, mint a többiek. Egyébként sokan voltak, akik szerint az elvárhatónál keményebbek voltak a szavaim. Közülük sokan ezt jelezték is felém különböző fórumokon.

Volt, aki elátkozott, és akadt olyan is, aki egész konkrétan megfenyegetett.

Ripostnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.