Curtis egyszerűen eltűnt, nem lépett fel a Sztárban sztárban. Sem ő, sem a csatorna nem indokolta meg távolmaradásának okát, a közösségi oldalakon azonban Curtis adott magáról némi életjelet. 

A vasárnapi Sztárban sztár nem múlt el izgalmak nélkül: előbb kiderült, hogy Curtis eltűnt, majd az, hogy Fésűs Nelly sem tud színpadra lépni a visszatért versenyzőkkel, mert elkapta a koronavírust, de a csatorna információi szerint jól van. Curtis távolmaradásáról azonban semmit nem tudunk, sem ő, sem a csatrona nem adott magyarázatot. A rajongók nagyon aggódtak azért, mi történhetett a rapperrel, aki csak halvány életjelet adott magáról a közösségi oldalakon. 

CurtisForrás: Instagram, Curtis

Insatgramon kedvelte Tóth Andi fotóját, amelyet a Sztárban sztárban viselt jelmezéről tett közzé, valamint Berki Krisztián egyik posztját is vasárnap, már azután, hogy a show elindult. Persze ez még nagyon kevés, de legalább annyit tudunk, hogy telefonközelben van a rapper, és hogy követte az eseményeket.

Kisfiának üzent Curtis az eltűnése előtt - Ezt posztolta
Curtis nem jelent meg a Sztárban sztár vasárnap esti elődöntőjében, és a próbákon sem vett már részt. Ezzel kizárták a műsorból. Senki sem tudja, merre lehet a rapper, Tilla képernyőn keresztül üzent neki. Curtis pedig a kisfiának: ezt üzente a rapper eltűnése előtt.