Megszólalt a tragikus körülmények között elhunyt magyar teniszező édesapja

Forrás: Shutterstock -
halál Borsos Olivier tragikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Borsos Olivér egykori kiváló teniszező tragikus körülmények között, hirtelen hunyt el a nyáron.

Mai napig nem tudni, mi történhetett, amiért Borsos Olivér várahtlanul elhunyt. Annyi ismeretes, hogy Tihanyban történt az eset, ahol Olivér egy közismert személyiség esküvőjén vett részt.

halál halott gyász gyertya Forrás: Shutterstock

Megszólalt az édesapa:

"Nem tudok és nem is akarok arról az estéről beszélni. Elvesztettük a fiunkat, és bármi is történt ott, Tihanyban, már nem kapjuk vissza őt. A feleségemmel próbáljuk túlélni mindazt, ami történt. Élnünk kell, mert van egy másik gyerekünk. Élnünk és dolgoznunk. Nekem a kézilabda mindig is sokat jelentett és jelent a családom mellett, szerencsére most is megvan a lehetőségem, hogy imádott sportágammal foglalkozzak. Olykor szakkommentátorként szerepelek a Sport TV-ben, meccseken vagy különböző műsorokban mondom a magamét, és ez valóságos terápia a számomra. Ott csak a játék számít, megpróbálok odafigyelni százszázalékosan. Addig sem kell gondolkodnom. Mondják, hogy az idő, a múló idő majd segít, de én nem hiszek ebben. A mi fájdalmunk nem csitul, sem most, sem évek múltán, ezt a veszteséget egyszerűen nem lehet feldolgozni" - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.