Dráma a bíróságon: a machetés gyilkos először találkozott áldozata párjával

tárgyalás férj machetés gyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kőbányai machetés gyilkos tárgyalása a napokban kezdődött el. A bíróságon először nézett felesége gyilkosának szemébe az áldozat párja. A tettes bocsánatot kért, ám a gyászoló férj nem fogadta el.

Tavaly szilveszter este történt az a brutális gyilkosság, amely során K. Dániel becsengetett a számára ismeretlen szomszéd családhoz, majd szó nélkül lemészárolta egy machetével az anyukát, három gyereke pedig végignézte.

Tettét nem tudta megmagyarázni, azt mondja előtte sokat ivott és szteroidozott.
A tárgyalások most kezdődtek meg, a férfi lehajtott fejjel lépett be a bíróságra, ahol először találkozott áldozata férjével, akitől bocsánatot kért - írta a Bors.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

„Erre nincs bocsánat, tudom, de szeretnék bocsánatot kérni" – mondta a gyilkos. A gyászoló férj azonban ezt nem fogadta el.

Nem a lábamra léptél a buszon. Az egész családom lemészárolta ez a féreg. Én azt mondom, életet életért"

K. Dániel egyébként a vád szerint egy héttel a gyilkosság előtt saját kishúgát is megerőszakolta, sőt a gyanú szerint ez volt a célja a szomszéd 14 éves lánnyal is, akinek végzett az édesanyjával.
Ezeket a férfi tagadja, de hamarosan a kishúga is a tanúk padjára ül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.