Gyűjtést indítottak a magyar kislánynak, aki mindkét szülőjét a koronavírus miatt veszítette el

betegség halál gyász árva kislány szülők koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan tragédia történt egy magyar család életében. Mindkét szülőjét elveszítette egy hatéves kislány.

Egy hatéves kislányt tett árvává a koronavírus az elmúlt hétvégén. A gyermek 45 éves édesapja, és 36 éves édesanyja is koronavírus-fertőzés miatt vesztette életét.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A halálesetekről a férfi unokatestvére adott hírt. Az információk szerint az édesapát február elsején tesztelték, és már másnapra kiderült, hogy valóban megfertőződött.

A férfi egy hét múlva légzési nehézségekkel kórházba is került, négy nappal később pedig már a hatéves lányuk édesanyját is kórházba kellett szállítani. A férfi haláláról a legközelebbi hozzátartozóként megadott feleséget az orvosok már az nem tudták értesíteni, mert addigra ő is kórházban feküdt, így végül a fiatal nő szüleit hívták fel. Ám mire a férfi anyját értesítették volna a halálesetről, a feleség is meghalt.

Kovács Szilárd az édesapa unokatestvére azt is elmondta, hogy az elhunyt 45 éves férfi, és 36 éves nő több alapbetegséggel is küzdött. A hatéves kislány most a nagyszüleinél van, gyűjtést indítottak a kis árva számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.