Vilmos herceg nagyon kiakadt Harryre: "Nem szólhatsz vissza a királynőnek!"

közlemény Megxit Meghan Markle Harry herceg II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceget megdöbbentette, hogy Harry ilyen stílusban válaszolt nagyanyja közleményére, szerinte megsértette a királynőt - állítják bennfenntestek.

Cambridge hercege állítólag nagyon szomorú öccse viselkedése miatt. Harry és Meghan bejelentését, nagyanyjuk elleni támadásnak ítélte - írja a DailyStar.

Vilmos herceget sokkolta és mélységesen elszomorította az a viselkedés, amit Harry és Meghan tanúsított a királynővel szemben. Pénteken II. Erzsébet szóvivője a Times magazinnal közölte, hogy lejárt az egyéves felülvizsgálati időszak Harry és Meghan távozása óta, és a királynő úgy ítélte meg, hogy a helyzet végleges, így Harry és felesége már semmilyen minőségben nem képviseli az Egyesült Királyságot a továbbiakban.

Vilmos herceg és Harry herceg Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Wpa Pool

A bejelentés után Harry és Meghan is közleményt adott ki, amiben azt írták, hogy továbbra is elkötelezett témogatói maradnak azoknak a szervezeteknek, akiket eddig is segítettek, hozzátéve, hogy bárki élhet a szolgálatnak, szolgálni egyetemes. Udvariasan ugyan, de arra utaltak, hogy nem kell ahhoz a királyi család tagjának lenni, hogy valaki segítsen másokon. Vélhetően ezzel dühítették fel Vilmost, aki úgy gondolja, hogy ez a válasz szemtelen és sértő volt nagymamájukkal szemben. Belső források szerint Vilmos azt mondta, a királynőnek egyszerűen senki sem szólhat vissza, és senki sem viselkedhet ilyen tiszteletlenül a nagymamájával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.