Megtörte a csendet Meghan Markle barátnője: ezt mondta a zaklatási vádakkal kapcsolatban

Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
vád hercegné Meghan Markle dolgozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle barátnője megtörte a csendet és felszólalt az egykori hercegné mellett miután elterjedt az a vád, hogy Meghan megfélemlített több dolgozót is a Kensington-palotában.

Nagyon komoly vád érte Meghan Markle-t: a Kensington-palota egyik alkalmazottja tett panaszt ellene, azt állítja az egykori hercegné több dolgozót is megfélemlített. A Times arról számolt be, hogy 2018 októberében Jason Knauf - aki Harry és Meghan kommunikációs titkáraként dolgozott -, azt állította, hogy a hercegné két személyi asszisztenst küldött el a háztartásból, és aláásta egy harmadik alkalmazott bizalmát. Buckingham-palota közölte, hogy kivizsgálja a vádakat, mert "nem tolerálják és nem is fogják tolerálni a munkahelyi zaklatásokat."

Meghan Markle barátnője kelt az egykori hercegné védelmére Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

Meghan Markle védelmére kelt barátnője, Lindsay Roth, akivel nagyon hosszú múltra tekint vissza a barátságuk - írja a Daily Star. Egy Insatgram-posztban leírta, hogy Meghan mindig kedves és jóindulatú volt, aki törődik a családjával és barátaival: mindig segíti és támogatja őket. Önzetlen barátnak írta le, és hozzátette, még ma is ugyanolyan ember. A házaspár ügyvédje szerint a királyi család ezekkel a vádakkal szeretné lejáratni Meghan hercegnét a hétvégi, Oprah Winfrey-vel készített interjú előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.