Megijedt a királyi család: ez a válasz Meghan és Harry herceg interjújára

Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein -
királyi család Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda véletlen egybeesés: Meghan Markle és Harry herceg őszinte beszélgetése Oprah-val néhány órával azután fog megjelenni, hogy a királyi család megjelenik a saját TV-műsorában.

Idén a COVID-19 járvány miatt törölték az éves Nemzetközösségi Napi istentiszteletet, amely általában a világ minden tájáról gyűjti az embereket a Westminster apátságba. Ehelyett a BBC televíziós különkiadást sugároz, amelyben a királyi család tagjai szerepelnek. Köztük Károly herceg, Vilmos herceg, Katalin hercegné és Zsófia wessexi grófné. A 94 éves Erzsébet királynő egy előre rögzített üzenetben jelenik meg a windsori kastélyból - írja a People magazin.

Ez azért is érdekes, mert az adás március 7-én, vasárnap kerül bemutatásra - ugyanazon a napon, mint a CBS különlegessége, amelyben Oprah "meghitt" beszélgetést folytat Sussex hercegével és hercegnéjével. (Az időeltolódás miatt Meghan és Harry interjúja március 8-án a kora reggeli órákban jelenik meg az Egyesült Királyságban.)

Harry herceg Meghan Markle Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein

Az interjúban Meghan őszintén beszél majd Oprah-nak házasságáról, anyaságról, valamint arról, hogyan éli meg a közvélemény folyamatos figyelmét. A beszélgetésbe később Harry herceg is becsatlakozik, aki az Egyesül Államokba költözésükről mesél, valamint bővülő családjuk reményeiről és álmairól. Nem is csoda, hogy a királyi család megijedt és próbálja elterelni a figyelmet Meghan és Harry őszinte vallomásáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.