Micsoda véletlen egybeesés: Meghan Markle és Harry herceg őszinte beszélgetése Oprah-val néhány órával azután fog megjelenni, hogy a királyi család megjelenik a saját TV-műsorában.

Idén a COVID-19 járvány miatt törölték az éves Nemzetközösségi Napi istentiszteletet, amely általában a világ minden tájáról gyűjti az embereket a Westminster apátságba. Ehelyett a BBC televíziós különkiadást sugároz, amelyben a királyi család tagjai szerepelnek. Köztük Károly herceg, Vilmos herceg, Katalin hercegné és Zsófia wessexi grófné. A 94 éves Erzsébet királynő egy előre rögzített üzenetben jelenik meg a windsori kastélyból - írja a People magazin.

Ez azért is érdekes, mert az adás március 7-én, vasárnap kerül bemutatásra - ugyanazon a napon, mint a CBS különlegessége, amelyben Oprah "meghitt" beszélgetést folytat Sussex hercegével és hercegnéjével. (Az időeltolódás miatt Meghan és Harry interjúja március 8-án a kora reggeli órákban jelenik meg az Egyesült Királyságban.)

Harry herceg Meghan MarkleForrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein

Az interjúban Meghan őszintén beszél majd Oprah-nak házasságáról, anyaságról, valamint arról, hogyan éli meg a közvélemény folyamatos figyelmét. A beszélgetésbe később Harry herceg is becsatlakozik, aki az Egyesül Államokba költözésükről mesél, valamint bővülő családjuk reményeiről és álmairól. Nem is csoda, hogy a királyi család megijedt és próbálja elterelni a figyelmet Meghan és Harry őszinte vallomásáról.