Motoros futárt gázolt el egy autó Óbudán, újra kellett éleszteni

Forrás: Shutterstock -
gázolás baleset futár motor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos baleset ért egy motoros futárt Óbudán. A helyszínen újraélesztették, és súlyos állapotban vitték kórházba.

Életveszélyesen megsérült a motorkerékpáros, aki egy személyautóval ütközött 2021. május 13-án 22 óra körül a főváros III. kerületében, a Bécsi út és a Testvérhegyi út kereszteződésében.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya vizsgálja a baleset körülményeit. Az elsődleges adatok alapján felmerült, hogy az egyik jármű a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére hajtott be a kereszteződésbe.

A közösségi médiában megjelenő hozzászólások szerint a kereszteződésben gyakoriak a közlekedési szabálytalanságok, a Budapesti Rendőr-főkapitányság ezért visszatérően ellenőrzéseket tart ott. A rendőrök ugyanakkor azt kérik minden közlekedőtől, hogy a szabályokat ne ezért tartsák be, hanem azért, hogy mindenki hazaérjen!

Az áldozatot a kiérkező mentősök 20 percig próbálták újraéleszteni, végül az állapotát sikerült stabilizálni, de súlyos sérülésekkel szállították kórházba – írja a baleset-info.hu. egy III. kerület Facebook csoport információi alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.