Fekete Dávid ellen több 100 millió forintos csalás ügyében folyik a nyomozás. Az énekes előzetes letartóztatásba került, de a vírus miatt először elkülönítették, mostantól viszont hozzá kell szoknia a zárkatársakhoz.

Két hete volt Fekete Dávidnak arra, hogy felkészüljön, a napjait sok férfi rab társaságában fogja ezentúl eltölteni. A nyomozás több 100 milliós csalás miatt folyik ellene, több károsult is feljelentést tett. Ambrus Attila szerint nagyon nehéz napok várnak a börtönben Fekete Dávidra.

Fekete DávidForrás: Fekete Dávid/Instagram

"Börtöne válogatja, hogy milyenek a viszonyok, de abban például biztos vagyok, hogy mostantól pokol vár a börtönben Fekete Dávidra. Nem fizikai értelemben mondom. A haja szála sem fog görbülni. Nem lenne jó reklám a büntetés-végrehajtásnak, ha egy híres embert véletlenül megvernének a srácok, vagy esetleg egy lecsiszolt fogkefe vége csúszna a lapockái közé. Ilyen biztosan nem fog vele megtörténni. Az viszont igen, hogy bekóstolják majd a fiúk. Meg fogják találni, beszólásokat fog kapni, úgy nevezik majd, hogy »rejtett munkaerő«, ami egy szexuális utalás. Pszichológiai hadviselésnek már ez is elég, nincs az az ember, aki nyugodtan alszik egy olyan közegben, ahol nála kétszer, háromszor nagyobb izommennyiséggel megáldott, kétméteres, tetovált férfiak kerülgetik. A megjelenésük is alkalmas arra, hogy elrettentsék az embert" - mondta a Borsnak a Viszkis.

Forrás: Mtl

Amiatt is aggódnia kell, hogy a rabok tudni fogják, gazdasái bűncselekmény miatt került be.

A fiúk azt gondolják, hogy aki több százmilliós sikkasztás miatt ül, annak bizonyára van kint pénze elrejtve. Sok pénze. Meg fogják környékezni, legalábbis meg fogják kísérelni a zsarolást, nem csak őt, kint a családját is. A tapasztalataim szerint átlagban havonta 300 ezer forintot »kérnek« egy pénzesnek hitt rabtól az elítéltek, védelemért cserébe. Egyszer egy új zárkatársam úgy jött be, hogy a kezembe nyomott egy arany Rolex órát. Amikor megkérdeztem, hogy ezt miért adja, azt felelte, hogy a régi zárkában is fizetnie kellett a védelemért, gondolta nálam is így megy a dolog. Nem így ment. De más rabokért egy másodpercre sem vállalnám a felelősséget. Nem lesz könnyű dolga a srácnak, az biztos."