Otthagyta újszülött gyermekét egy étteremben a 14 éves tinédzser

étterem tinédzser anya csecsemő videó otthagyta újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
New Jersey-ben történt, hogy egy 14 éves lány besétált az utcáról kezében egy kisbabával, akit állítólag az utcán talált. Az egyik vendég azonnal átvette tőle a babát és amíg az életfunkcióit ellenőrizte, a lány szó nélkül távozott.

Egy 14 éves lány sétált be egy étterembe New Jersey-ben, kezében egy újszülött babával és segítséget kért az étterem alkalmazottaitól. A tulajdonos, Frankie Aguilar elmondta, hogy a 14 éves lány láthatóan kétségbeesettnek tűnt, azonnal lehetett érezni, hogy valami nincs rendben. Az egyik vendég azonnal közbelépett, elvette tőle a csecsemőt, hogy ellenőrizze annak életfunkcióit. Akkor vette észre, hogy még a köldögzsinór is a babán volt, látszott, hogy most született, nem volt nagyon megtisztítva - írja az NBC NewYork.

- mesélte Alease Scott, aki lélegeztette a csecsemőt, így az másodperceken belül felsírt. Pillanatok múlva megérkezett a rendőrség is és kórházba vitték a kislányt, aki szerencsére jól van. A rendőrség azonnal felkutatta a tinédzser anyát is, akit szintén kórházba szállítottak.

Alease Scottot nagyon megérintette az eset, szívesen újralátná a babát és örömmel lenne a keresztanyja is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.