Folytatódik a háború: több milliót követel a TV2-től a magyar énekes

gázsi TV2 Dancing with the Stars követelés Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapértesülések szerint Horváth Tamás még nem indított pert a csatorna ellen, de harcol a szerinte őt megillető 8 milliós gázsiért a Dancing with the Starsban való szerepléséért.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Horváth Tamás nem fejezte be a Dancing with the Stars foragtását. Az egyik próbán rosszul lett, kórházba kellett szállítani, majd egyszerűen kiszállt a műsorból. Tamás akkor azt állította, hogy orvosai két hét pihenést írtak elő neki, és bár ő próbált megegyezni a csatornával, hogy később folytatná a versenyt, a tévéből tudta meg, hogy kiesett. Ezután szárnyra kaptak azok a hírek, hogy a háttérben tulajdonképpen Tamás feleségének a féltékenysége állt, nem tudta elviselni a tánchoz szükséges intimitást, ami férje és a táncpartnere között létrejött.

Ekkor háború kezdődött a TV2 és Tamás között, az énekes perre akart menni a pénzéért. Egy közeli barátja viszont úgy tudja, hogy ezt mégsem tette meg - írja a Blikk.

"Nyolcmillió forintot követelt, ami részben a gázsija, részben pedig az útiköltség. Úgy gondolta, bár idő előtt véget ért számára a verseny, ez a pénz megilleti őt. Annak a hátterében, hogy végül nem perel, két dolog állhat. Vagy békésen szeretné rendezni a konfliktust a csatornával, vagy talán belátta, hogy idővel jó lenne visszatérni a képernyőre, és ezért akár a gázsija egy részéről is lemondana. Most megy az egyezkedés a csatornával, akiknek korábban az volt a problémájuk, hogy Tomi szerződést szegett, hiszen nem teljesítette, amit írásban vállalt" - mondta a lapnak az ismerős.

Horváth Tamás és Sipos Viktória a Dancing with the Stars műsorában Forrás: TV2

Horváth Tamás szűkszavúan nyilatkozott az ügyről egy beszélgetős műsorban: "Ez egy olyan téma, amiről még nem beszéltünk sehol, ugyanis még folyamatban van."

Ugyanitt mondta el azt is, hogy már a kezdtektől problémája volt partnerével, Sipos Vikivel:
"Volt konfliktusom a Vikivel, nem is kicsi. Viszont mivel maximalista vagyok, nem szeretek kudarcot vallani, de az már önmagában is kudarc volt, hogy egyáltalán konfliktus van. Ez nem magánéleti, hanem a műsorral kapcsolatos konfliktus volt, amit én már nem tudtam elviselni. Már a legelejétől fogva jeleztem, hogy ez így nem lesz rendben. Mindenki felé jeleztem, hogy ez így nem fog működni a Vikivel, ha nem változtat és nem változtatunk rajta."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.