Petíciót indítottak, hogy ne szüntessék meg a Jóban Rosszban sorozatot

petíció Jóban rosszban megszűnik Jóban Rosszan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja robbant a hír, melyben a TV2 bejelentette, megszűnik a Jóban Rosszban sorozat. A rajongók azonban nem akarják ennyiben hagyni a dolgot.

16 év után lekerül a képernyőről a Jóban Rosszban sorozat, mely az évek alatt népes rajongótábort gyűjtött. Ők most petíciót indítottak, hogy Csillagkút mindennapjait, továbbra is láthassák.

Az elmúlt 5 napban már több mint 5000 aláírást gyűjtöttek annak érdekében, hogy a csatorna ne vegye le műsoráról a Jóban Rosszbant.

Akkor és most: nézd meg, mennyit változtak a Jóban Rosszban színészei - Galéria


16 év után befejezi pályafutását a Jóban Rosszban című sorozat. Ez az idő elég hosszú volt ahhoz, hogy bizonyos szereplők a szívünkbe lopják magukat. Emlékszel még, hogy miként is néztek ki a sorozat elején? Nézd meg!

Nem ez az első eset, hogy egy sorozat miatt aláírásgyűjtésbe kezdtek a rajongók. Pár évvel ezelőtt az Aranyélet folytatásáért harcoltak a nézők - ami végül 3 évadot ért meg. Az Anne, E-vel a végén! című három évados sorozat kedvelői is petíciót indítottak kedvencükért, több mint 600 ezer aláírást gyűjtöttek össze, hogy ezzel gyakoroljanak nyomást a gyártóra. Egyelőre azonban úgy tűnik, hiába, hiszen a 2019 őszén befejeződött sorozat folytatásáról egyelőre nincs hír.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.