Fucsovics menyasszonya reagált Becker botrányt okozó szavaira

Forrás: Instagram -
reagálás Fucsovics Márton Boris Becker botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új fejlemény a balhéban, fellélegezhet a világsztár. Így élte meg Anett, hogy Becker élő adásban dicsérte szépségét, majd ezt kifogásolta egy brit női jogvédő szervezet elnöknője.

Szót kért a vele kapcsolatban kirobbant szexista botrány ügyében Böszörményi Anett. A wimbledoni tenisztornán a világelső Novak Djokovics elleni nyolcaddöntőig menetelt magyar teniszező menyasszonya üzent a szépségéről áradozó Boris Beckernek, sőt annak a Stephanie Hilborne-nak is, aki kiverte a balhét a közvetítésben elhangzottak miatt.

"Ha nő vagy, ez egy kedves bók egy férfitől. Csak azoknak jelent szexizmust, akiket nem ismernek el. Senkiről ne nyilatkozzanak az én nevemben. Remélem, egy nap ti is kaptok egy igazi férfitől hasonló bókot. Ha nő vagy, a csinos egy kedves jelző egy úriembertől"

- reagált a történtekre Anett.

Fucsovics Márton és menyasszonya, Böszörményi Anett. Forrás: Instagram

Anettnek a jelek szerint egyáltalán nem estek olyan rosszul Becker szavai, mint a nők sportban betöltött szerepével foglalkozó szervezet elnöknőjének.

Fucsovics Márton egy péntek reggeli rádióinterjúban – Sebestyén Balázsék Rádió1-műsorában – is megerősítette, hogy a menyasszonya a legkevésbé sem sértődött meg, sőt jól esett neki Becker bókja és nem érti a brit női jog védő szervezet elnöknője, miért akadt ki a korábbi világelső teniszező szavain.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.