Meglepő részletek derültek ki Marsi Anikó új kapcsolatáról: nem is annyira új...

Forrás: TV2 -
szerelem részletek Marsi Anikó kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint korábban kiderült, Marsi Anikó Szulák Andrea egykori párjával jött össze. Most újabb információ látott napvilágot a kapcsolatukról: már nem először vannak együtt. 

Kiderült, hogy Marsi Anikó tönkrement házassága után új párra talált, méghozzá Szulák Andrea és Agócs Judit exével jött össze, Gáborral. A színésznők kifejtették a véleményüket a férfiról, Szulák Andrea azonban később törölte csípős megjegyzését, az internet azonban nem felejt. Sokan féltik Anikót az új párjától, aki nem is annyira új...

Marsi Anikó új kapcsolata nem annyira új Forrás: TV2

Friss részletek derültek ki a kapcsolatukról, amik mindenki számára meglepőek lehetnek: nem először vannak együtt.

Fiatakori szerelem az övék, annak idején együtt jártak, akkor is nagy volt a szerelem. Most, hogy mindketten szinglik, újból egymásra találtak.

Story Magazinnak

Palik László sem bánkódott sokáig: tönkrement házassága után rá is rátalált a szerelem

Úgy tűnik, sem Marsi Anikó, sem Palik László nem bánkódott sokáig a házasságuk tönkremenetele miatt. Kiderült, hogy már nemcsak a híradósnak, de volt férjének is új párja van. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.