Marsi Anikó és Palik László házassága végérvényesen véget ért, a hírek szerint ugyanis Marsi Anikó már tovább is lépett. Nem akárki mellett keresi a boldogságot: Szulák Andrea exével, Gáborral találkozgat. 

Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Marsi Anikó és Palik László házassága véget ért. Marsi Anikó ráadásul telejsen egyedül maradt, mert a gyerekei az apjukkal élnek, de úgy tűnik, hogy valaki máris belépett az életébe. A hírek szerint nem akárkivel randizgat, hanem Szulák Andrea exével és gyermeke apjával, Gáborral

Marsi Anikó újra randizikForrás: TV2

"Marsi Anikó új párja nem más, mint Szulák Andrea exe, gyermekének apja, Gábor. Nem titok már a románcuk a környékbeliek számára sem, közülük ugyanis többen is látták már a Normafán egymás társaságában futni a tévést és új szerelmét, illetve gyakran autóznak is együtt Marsi kocsijával az otthonához közeli utcákon" - mondta a Blikknek egy informátor. 

Vajon mi vezetett a váláshoz? Egy egyszerű kérdéssel indult Palik László és Marsi Anikó kapcsolata

Marsi Anikót és Palik Lászlót 2003-ban sodorta össze az élet. Egy televíziós produkció próbafelvételén találkoztak, ahova az Exatlon műsorvezetője teljesen unottan ült be. A figyelmét A Tények műsorvezetője egy egyszerű kérdéssel keltette fel - Palik Laci már tudta, hogy egy napon elveszi feleségül Anikót. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.