Tönkrement házassága után újra randizik Marsi Anikó, nem is akárkivel: "Nem titok már a románcuk"

Forrás: TV2 -
szerelem Marsi Anikó Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó és Palik László házassága végérvényesen véget ért, a hírek szerint ugyanis Marsi Anikó már tovább is lépett. Nem akárki mellett keresi a boldogságot: Szulák Andrea exével, Gáborral találkozgat. 

Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Marsi Anikó és Palik László házassága véget ért. Marsi Anikó ráadásul telejsen egyedül maradt, mert a gyerekei az apjukkal élnek, de úgy tűnik, hogy valaki máris belépett az életébe. A hírek szerint nem akárkivel randizgat, hanem Szulák Andrea exével és gyermeke apjával, Gáborral.

Marsi Anikó újra randizik Forrás: TV2

"Marsi Anikó új párja nem más, mint Szulák Andrea exe, gyermekének apja, Gábor. Nem titok már a románcuk a környékbeliek számára sem, közülük ugyanis többen is látták már a Normafán egymás társaságában futni a tévést és új szerelmét, illetve gyakran autóznak is együtt Marsi kocsijával az otthonához közeli utcákon" - mondta a Blikknek egy informátor.

Vajon mi vezetett a váláshoz? Egy egyszerű kérdéssel indult Palik László és Marsi Anikó kapcsolata

Marsi Anikót és Palik Lászlót 2003-ban sodorta össze az élet. Egy televíziós produkció próbafelvételén találkoztak, ahova az Exatlon műsorvezetője teljesen unottan ült be. A figyelmét A Tények műsorvezetője egy egyszerű kérdéssel keltette fel - Palik Laci már tudta, hogy egy napon elveszi feleségül Anikót. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.