16 éves autista fiút erőszakolt meg a szörnyeteg bébiszitter: többször is megrontotta

bébiszitter autista nemi erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülők egy véletlennek köszönhetően jöttek rá, hogy mit művel gyermekükkel a bébiszitter; a beszédképtelen fiú ugyanis nem tudta elmondani, hogy bántalmazzák.

A 47 éves Stephanie Bradshaw valószínűleg a világ egyik legkegyetlenebb és legperverzebb bébiszittere. Az amerikai nő ugyanis megrontotta a gondjaira bízott 16 éves autista fiút. A szülők kamerát szereltek fel gyermekük szobájába, így bukott le a szörnyeteg.

Az egyik felvételen Stephanie letolta a nadrágját, majd elfordította a kamerát, és csak fél óra múlva fordította vissza. A szülők emiatt megnézték a korábbi felvételeket is, akkor szembesültek vele, hogy ez nem először történt meg. Egy alkalommal majdnem rajta is kapták: a videón látható, ahogy közösülés közben a nő hirtelen leugrik a fiúról, majd nem sokkal később a szülők bemennek a szobába.

Stephanie Bradshaw szerint a tini kezdeményezte az aktust, ő pedig nem akart rosszat. Az vezérelte, hogy a fiúnak legyenek intim tapasztalatai - írja a Bors. A nő jelenleg börtönben van, novemberben tárgyalják az ügyét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.