"Mindegyik barátom átvert, volt, aki zsarolt" - Gáspár Evelin őszintén vallott magánéletéről

Forrás: Gáspár Evelin/Instagram -
Gáspár Győző család titok Gáspár Evelin magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin gyerekkorától reflektorfényben élte az életét, és a sok jó mellett sajnos rossz dolgokat is hozott számára az ismertség. 

Csalódott a férfiakban, a barátaiban, de a családjában is, a Vasárnapi Blikknek pedig őszintén mesélt erről.

"Volt, aki piszkált, de ami ennél is aljasabb, az érdekközeledés.

Sokan azért barátkoztak velem, mert hírnévre vágytak, azt hitték, anyagilag is jól járnak, ha velem vannak. Naiv voltam, és sok időbe telt, mire észrevettem, ezek paraziták, mint az exeim többsége, csak azt akarták, tartsam el őket.

Olyanok ezek az emberek, mint az éhező kutyák. Enni adsz nekik, erre a kezedbe harapnak. Sokat hibáztam, mert hagytam, hogy megalázzanak, tönkretegyenek, közben nem tudtam, mennyire vak vagyok"

-kezdte a lány.

"Mindegyik barátom átvert. Volt, aki zsarolt, hogy kiad rólam titkokat, fotókat.

Nem volt semmi jelentősége annak, amit szétkürtölt volna, de nagyon fájt, hogy így akart pénzt kicsalni belőlem. A szüleimmel beszélek meg mindent, és azt gondolom, nincs szükségem társra, mindent rendezek magamban, vagy azzal, akivel probléma van"

-tette hozzá Evelin, aki jövőbeli terveiről is mesélt, és elárulta, hogy látja magát 10 év múlva.

Gáspár Evelin: "Szeretnék majd családot" Forrás: Gáspár Evelin/Instagram

"Szeretnék egy kis vállalkozást, ami fix bevételt hoz. Most járok egy cukrásztanfolyamra, el tudom képzelni, hogy később ezzel kezdjek valamit. Értéket akarok teremteni, hogy másoknak örömet adjon, ha mondjuk abba a cukrászdába jön be, amit én vezetek. Persze ez még sok idő, mert nem a szüleim pénzéből akarom megcsinálni, én teremtem meg a feltételeket hozzá (...)

Korábban azt mondtam, nem lesz gyerekem, de szeretnék majd családot. Hiszem, hogy a sors ad egy olyan társat, akit szerethetek, vigyáz rám, nem bánt, és mellette úgy érzem, hogy szívesen lennék édesanya"

-zárta sorait a 27 éves lány, aki bombasztikus formában van, és hosszú évek után végre elégedett külsejével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.