Habár a buli elmaradt, a gázsit megkaphatja ByeAlex: "Ha nem ismerik el a hibájukat, akkor perre megyünk"

Forrás: RTL Klub -
koncert Bánk ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex technikai okok miatt mondta le bánki koncertjét, de annak ellenére, hogy nem tartotta meg a bulit, a szerződésben foglalt összeg még jár neki: sok ember befektetett munkáját kell kifizetni. 

ByeAlex pályafutása során először mondott le koncertet azért, mert nem voltak megfelelőek a technikai körlmények. A szervezők azt írták, az utolsó pillanatig próbálták teljesíteni az igényeket, de nem sikerült.

Elmaradt koncertje után is megkaphatja a pénzét ByeAlex csapata: sok embert ki kell fizetni, akik belefektették a munkájukat Forrás: RTL Klub

Az énekes ezzel szemben leírta, hogy nagyon sok, előre egyeztetett, a szerződésben leszögezett feltételt nem sikerült teljesítenie a szervezőknek. Annak ellenére azonban, hogy a koncert elmaradt, még a gázsit megkaphatják, hiszen rengeteg embert kell belőle kifizetni, akinek a munkája már benne volt a koncertben.

A szerződésben benne van, hogy ha nem teljesülnek a feltételek, a fellépő elállhat a koncerttől, de kötbérként ki kell fizetni a gázsiját.

Blikknek3 hónapja szerződtek, vagyis lett volna idejük felkészülni.

"Zenész körökben az a szokás, hogy a zenekar leadja az igényeit, például arról, hogy milyen technikára lesz szüksége, milyen legyen a színpad és a nézőtér mérete, fedése, hol és milyen legyen az öltöző, és egyéb biztonságtechnikai részleteket is ilyenkor egyeztetünk, a megrendelő pedig, ha ezt aláírja, vállalja, hogy eleget tesz az ott leírtaknak" - mondta.

közel harmincmillió forint értékű felszerelést viszünk oda, ami elázhat, tönkre mehet. Van olyan gitár, amely egymillió forintot ér,

A szervező nem tartotta magát a szerződéshez, és nem értették, hogy miért nem akarnak így fellépni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.