Tóth Gabi kapja az ívet Kajdi Csabától: először az egyik fotója alatt szólt be az énekesnőnek, aztán Instagram-sztoriban fejtette ki véleményét.

Nemrég derült ki, hogy Sztárban sztár leszek! forgatásán Majka és Tóth Gabi összekülönböztek, most pedig Kajdi Csaba szólt be az énekesnőnek. Először az egyik fotója alatt csipkelődött Cyla, amit Gabi - legalábbis reakciója alapján - nagyon is komolyan vett.

Kajdi Csaba elmondta Gabiról a véleményétForrás: TV2

Az énekesnő megosztott egy fotót arról, ahogy Dr. Erdő Péter bíborostól elismerő oklevelet vett át. Cyla ezt nem hagyta szó nélkül: Beért a hitoktatás" - írta a kép alá.Gabi pedig ezek után törölte őt, ezt állítja legalábbis Kajdi Csaba az Instagram-sztorijában közzétett videón, melyet kutyasétáltatás közben rögzített.

"Nagyon szomorú napra ébredt az öreg Cyla és a kis Sanyika (...) Gabi Tóta énekesnő engem úgy letiltott, anyukám, olyan takába rakott, hogy neked arról elképzelésed sincsen. Olyan idegbe vagyok rakva, hogy az nemigaz. 8..) Azt írta oda a Gabi, hogy: »Köszönöm, hogy részese lehetek ennek a csodának.« Bár az érettségi megvolna ilyen jól, na mindegy..." - mondta a többi között. "Egy pillangó fejlődése nem olyan változatos, mint Gabié" - tette hozzá.