A rendőrség nyomozást indított a gödi tragédia ügyében: valaki felelni fog Szabina haláláért

Forrás: Shutterstock -
öngyilkos öngyilkosság Göd fulladás Dietz Guszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves Szabinát nem tudták kihúzni a vízből, barátját, a 37 éves Leventét viszont sikerült. Dietz Gusztáv is ott volt, és segített a mentésben, felesége, Laky Zsuzsi megerősítette ezt az információt. Kiderült, hogy a rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.

A 37 éves Leventét sikerült kiementniük Gödnél a Dunából, a 22 éves Szabina viszont megfulladt, miután gumicsónakjukkal beleborultak a vízbe. Dietz Guszti, Laky Zsuzsi férje ott volt, amikor a tragédia történt, sőt, ő mentette ki a férfit a vízből.

A gödi tragédia miatt vizsgálódik a rendőrség - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"Elképesztően idegesített, hogy akit kihúztam a vízből, az 5 perc múlva aludt, miközben mi kerestük a barátnőjét, akit állítása szerint nem akart elveszíteni! Akikkel együtt jöttek, meg sem próbáltak segíteni nekünk!? Láttam még a kezét a lánynak, de csak a merev részeg párját tudtam kihúzni a vízből" - írta a többi között az esetről Guszti egy kommentben. Felesége, Laky Zsuzsi megerősítette, hogy valóban ott volt, de ennél többet nem mondott.

Levente azóta sokkos állapotban van, barátai egy percre sem hagyják magára, mert félnek, hogy kárt tenne magában.

Levit egyelőre a rendőrség nem gyanúsítja semmivel, a tragédiát balesetként kezelik, de mi attól tartunk, hogy Levi a bánatában kárt tesz magában.

Borsnak

Nem gépi meghajtású úszó létesítmény vezetésével elkövetett halált okozó ittas járművezetés miatt indítottak eljárást az ügyben.

Az eljárás folyamatban van, de gyanúsítotti kihallgatás még nem történt - írja a 24 alapján a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.