Óvszer helyett ragasztóval védekezett szex közben egy férfi: nem élte túl

halál védekezés gyász óvszer túlélés ragasztó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr haláleset történt Indiában: egy férfi azért halt meg, mert ragasztót kent a péniszére.

Egy 25 éves férfi halála miatt indult nyomozás Indiában, miután Salman Mirzára a barátai találtak rá eszméletlenül az utcán, és hiába szállították kórházba, életét vesztette.

A Ladbible szerint a tragédiát egy extra erős ragasztó és annak nem rendeltetésszerű használata okozta: Mirza és egy nő a férfi halála előtti estén csekkoltak be egy hotelbe, ahol egymásnak estek, óvszer azonban egyiküknél sem volt, ezért úgy döntöttek, a náluk lévő ragasztóval elzárják a férfi pénisznyílását, így elkerülve, hogy a nő teherbe essen.

A férfi és a nő is kábítószer-fogyasztó volt, és a rendőrség szerint a ragasztó is azért volt náluk, mert néha azt szívták, sőt, a történtekkor is ittas állapotban voltak, és valamilyen szer hatása alatt álltak. A férfi halálának okaként többszöri szervi elégtelenséget állapítottak meg -írja a Ladbible.

Ahelyett, hogy a férfi leugrott volna a boltba óvszerért, extra erős ragasztót kent a péniszére. Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.