Újabb híresség tűnik el a TV2 képernyőjéről: már menekültek előle

Forrás: TV2 -
TV2 Völgyesi Gabi Totem (műsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb játékostól búcsúztak a TV2 Totem műsorában. Ezúttal a Farkasoknak kellett párbajra küldeniük egy versenyzőt, akik alul maradt a küzdelemben. Völgyesi Gabinak véget ért a játék. 

Amióta elkezdődött a versengés, Völgyesi Gabi és a csapattársai között érezhető volt a feszültség. A játékosok azt állították, az énekesnő nem csapatjátékos, többször is hangot adtak annak, nem való közéjük.

Forrás: TV2

Most, hogy elveszítették a harcot a Szarvasokkal szemben, a csapat egyértelműen Gabit küldte párbajozni, ő pedig Krausz Gábort hívta ki, aki megnyerte a csatát, előtte pedig így nyilatkozott.

„Nem tudok még három-négy-öt napot vele tölteni. Egyszerűen olyan energiaszinten működik, ami nekem nem jó, és már menekülök előle, ettől nem lesz jó a hangulat" – mondta el Varga Viktornak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.