Totem - Kiközösítették csapattársai Völgyesi Gabit: "Az elején nem ilyen volt a csapatmorál"

kiközösítés TV2 Völgyesi Gabi morál Totem (műsor) Ekanem Bálint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyesi Gabit nem kedvelték meg a csapattársai, az énekesnőnek problémai voltak és vannak a beilleszkedéssel.

Szőke Zoltán távozásával a szarvasoknál mintha nyugodtabb lenne kicsit a helyzet, ám ez nem mondható el a farkasokról. Völgyesi Gabi egyre kevésbé szimpatikus a csapattársainak, a feszültség pedig egyre jobban tapintható. Ekanem Bálint együttérez az énekesnővel.

"Az elején nem ilyen volt a csapatmorál, mint egy család, úgy viselkedtünk. Most azért én már érzem, hogy van valaki a Gabi személyében, aki ki van közösítve. Amit amúgy én nem szeretek, engem is nagyon sokszor kiközösítettek kiskoromban, ezért próbálok mindig odafigyelni az ilyen dolgokra. Kaptam hideget-meleget a bőröm színe miatt, de úgy voltam vele, hogy minél többet teszek a barátokért, a környezetemben lévőkért, a társadalomért, annál jobban el tudnak fogadni" - mondta Bálint a Totem ma esti adásának előzetesében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.